Share |

Aivn's Naked Trio odpálilo Hithit, vyberte si odměnu!

foto: Aivn's Naked Trio

Blues-rocková naděje české klubové scény Aivn's Naked Trio odstartovala projekt na podporu vydání svého druhého alba. Naplnila ho odměnami, které ocení fanoušci kapely, příznivci kytarových fines i fandové hudebního zákulisí. Mezi cenami je i jedna z Aivnových kytar.
 
Ceny jsme ladili tak, aby za svůj příspěvek všichni dostali maximum toho, co umíme nejlíp,” říká k tomu kytarista a frontman Aivn. „Fanoušci nám uvidí přímo do kuchyně.” Kromě nového alba totiž odměny zahrnují třeba předprodukční pracovní nahrávky, návštěvu zkušebny nebo kytarovou lekci.
 
Crowdfundingový projekt Aivn's Naked Tria
 
Hudba je pro Aivn's Naked Trio životní styl. V posledních několika letech si na konto připsali předkapelování světovým jménům jako Don Airey (Deep Purple) nebo Jake E. Lee (ex-Ozzy Osbourne) a nezahálí ani ve světě online. Na jejich YouTube kanálu najdete různé kytarové špeky, testy a nejnověji i oblíbené hudební podcasty – hodinová povídání na různá muzikantská témata.
 
Toto všechno teď od nás můžete mít face-to-face,” říká Aivn, „zahrajeme vám koncert, detailně probereme hudební vybavení nebo se zúčastníte našeho podcastu. Mrkněte na Hithit a vyberte si odměnu podle svého gusta.
 
Nové album by mělo spatřit světa do konce letošního roku. Aivn's Naked Trio má dle svých slov připravenou spoustu nového materiálu a slibuje vybrat jen to nejlepší. Teď si vyberte vy to nejlepší z ANT – projekt běží na portálu Hithit a končí předposlední týden v červnu.

  


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.