Share |

AirFaceOne

AirFaceOne je český projekt nadšenců kolem akrobatického létání, kteří si vzali za cíl, dostat do nebe jeden krásný stroj. Díky zapojení široké veřejnosti, se tento cíl může splnit a SU-31 může vyhrávat mezinárodní soutěže společně se všemi, kdo projekt podpoří, na svých křídlech.
 
Ambasadorem celého projektu je akrobatický pilot v kategorii UNLIMITED, Marek Hyka, člen reprezentace ČR v letecké akrobacii a profesionální air show pilot. Jeho hlavním cílem pro letošní sezonu je co nejlepší umístění na mistrovství světa ve Francii, právě na stroji Suchoi SU-31M. Tento špičkový stroj ruské výroby, je doposud zakonzervovaný v Moravské Třebové . Na uvedení do provozu a následný provoz celé sezóny je potřeba sehnat nemalé finanční prostředky. Každý, komu není tento sport lhostejný, se však může na tomto projektu podílet a dostat ho do nebe. „Chceme, aby team AIRFACEONE byl ze skutečných fandů a nadšenců, stačí jen malá pomoc a můžeme začít vyhrávat národní i světové soutěže,“říká o projektu Marek Hyka, několikanásobný medailista z národních i mezinárodních soutěží.
 
Chceme naše fanoušky zapojit do dění kolem letecké akrobacie. Možnost podívat se na letoun a soutěže z blízka. Několik fanoušků se navíc proletí v SU-29 což je dvoumístná verze tohoto špičkového stroje,“dodává Hyka.
 
Jeden z hlavních zdrojů jak získat potřebné prostředky na zprovoznění SU-31, je crowdfundingový portál HitHit.cz, kde je pro fanoušky tohoto projektu připraveno hned několik balíčků.
 
Pro příznivce jsou připraveny různé balíčky od základních děkovacích za 100,-Kč přes 15ti minutový let v SU-29 s Markem Hykou, až po obrandování celého letadla. Každý fanoušek letadel si odnese dárek a pomůže tak tomuto krásnému stroji opět vzlétnout do nebes.
 
Podílet se tomhle super projektu můžete TADY.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.