Share |

Adidas ukázal první běžecké boty jen pro ženy

Adidas se spojil s běžkyněmi a sportovkyněmi po celém světě, aby dokonale naplnil potřebu dnešních aktivních žen, a společně vyvinuli PureBOOST X. Běžeckou botu navrženou ženami pro ženy. 

Na základě ročního testování a výzkumu, na kterém spolupracovaly ženy po celém světě, vytvořil adidas elegantní běžeckou botu, která perfektně padne ženské noze, a odráží energii jejich aktivního životního stylu. Zatímco většina běžeckých bot je pouze adaptacemi mužských verzí, PureBOOST X se soustředí na specifickou anatomii ženské nohy. Díky tomu mohou sportovkyně dosahovat lepších výsledků a to navíc v módním obutí.
 
Útlá a přizpůsobivá silueta PureBOOST X obuje nohu do stylu a nechá ji odpočinout na tisících drobných energetických kapslích v pěně BOOST™, která v sobě spojuje perfektní odpružení i pohodlí.
 
Během ročního vývoje se mezi ženami nejčastěji objevovala touha po kvalitní běžecké botě, která jim ale nic neubere z jejich stylu. Tedy bota, jež je podpoří v co nejlepších výkonech a také v módním projevu. To vše nabízí adidas PureBOOST X, které jsou inovativním produktem a naplňují požadavky dnešní všestranné sportovkyně. 
 
PureBOOST X přichází s novým systémem „floating arch“, který nabízí neobvyklý vzhled a pocit. Tato přizpůsobivá část boty perfektně obepne chodidlo, opticky ho zmenší a zároveň poskytne pocit podpory, který bude běžkyni provázet po celou dobu běhu. Díky skvělé adaptaci padne každému tvaru a velikosti nohy a z každé boty se stane unikátní.
 
Vzdušná a pružná síťovina Stretch Mesh na vršku boty, oddělená střední část a promyšlený systém zavazování dohromady nabízí každé ženě botu, která se jí perfektně přizpůsobí a obejme nohu od paty až k palci. Podešev stretchweb zároveň umožní i vypnutí nártu a respektuje tak přirozený pohyb nohy. 
 
Ať už boty zavazujete, zpomalujete po výkonu nebo jen chcete vyjádřit svůj styl,
s PureBOOST X se vždy budete cítit svěže a uvolněně hned ve chvíli, kdy je obujete. Adidas PureBOOST X jsou k dispozici na /WEBU/ a také v kamenných obchodech za cenu 3.299,- .
 
Připojte se k adidas běžecké rodině i prostřednictvím sociální sítí. Sledujte @adidasrunning na Twitteru a na Instagramu použijte hashtag #PureBOOSTX


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.