Share |

ADIDAS ORIGINALS BY JEREMY SCOTT – podzim/zima 2015

Nová kolekce adidas Originals by Jeremy Scott přiměla extravagantního návrháře hledat a inspirovat se hluboko v archivech značky adidas, stejně jako ve vlastním krejčovském katalogu. Výsledné kousky spojují sportovní oblečení nejvyšší kvality se Scottovým netradičním přístupem k módě a nekonečnou energií. Sjednocením Scottovy charakteristické estetiky a stylu značky adidas Originals se kolekce pro podzim a zimu 2015 stává dalším výjimečným počinem, jež vybírá z obou světů jen to nejlepší.
 
 
Jeremy Scott se při navrhování kolekce ohlédl zpět do šedesátých a sedmdesátých let, do období hippie hnutí. Liberální přístup k životu, společně s láskou k hudbě a "Flower Power" postojem tedy barví paletu celé kolekce. Klasické teplákové soupravy dostaly barevný květinový nádech, zatímco pruhovaná trička si říkají o pozornost psychedelickými vzory na jedinečném materiálu ClimaChill. Květiny a barevné vzory se opakují i na obuvi, z níž Scott zařadil do podzimní kolekce modely Tubular Runner, ZX Flux a Adilette.
 
 
Sportovní dominanci značky adidas ctí aktuální kolekce prostřednictvím basketbalového motivu. Síťovinové nátělníky, flísové tepláky s odepínatelnými návleky, klasické mikiny s kapucí a dvě verze ikonických bot JS Wings budou vládnout na jakémkoli hřišti. Velkou pozornost budí také JS basketbalová taška a bomber. Oba kousky jsou příkladem Scottova nepopiratelného smyslu pro humor a vysokého důrazu na kvalitu, který plně odpovídá dlouhé sportovní tradici značky adidas.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.