Share |

Addict bude už pošesté

Addict #6 láká na ojedinělý hudební zážitek v undergroundovém prostředí
 
 
Další pokračování oblíbené hudební akce Addict už na sebe nenechá dlouho čekat. Party s podtitulem Fashion Week Edition proběhne jako součást Mercedes Benz Prague Fashion Week, který odstartuje již v pátek 17. března. Právě páteční noc bude jako stvořená pro další stylovou party v režii DJ NobodyListen a jeho hostů. 
 
Addict #6 garantuje naprosto ojedinělý hudební zážitek. Party se odehraje ve třípatrové opuštěné budově na pražské Štvanici. Tento originální prostor slibuje punkové prostředí s tajemnou autentickou atmosférou. Tu ještě potrhne dokonalý zvuk z extra výkonného sound systému. Vše završí parádní vizuální doprovod, o který se postará Lunchmeat Studio. 
 
Kromě samotného organizátora DJ Nobodylisten, který je ambasadorem Red Bull Music Academy pro Českou a Slovenskou republiku, na akci vystoupí i zahraniční DJs stars. V roli headlinera se objeví londýnský DJ Darq E Freaker, který odehraje set složený z mixu grimu, rapu a elektroniky. Další zahraniční hvězdou je francouzský DJ Big Dope P. Jeho vystoupení se ponese na vlnách future funku, rapu, footworku i techna.
Jak již napovídá podtitul Fashion Week Edition neodmyslitelnou součástí akce bude i móda. DJ NobodyListen se totiž věnuje i návrhářství. Na místě tak bude k vidění i ukázka oblečení z nové kolekce ODIVI Ivy Burkertové, na které se DJ NobodyListen podílel.
 
Party Addict #6 vypukne v pátek 17. března ve 22:00 hodin a pařit se bude až do 5:00 ráno. O dobrou náladu se kromě party DJs postará i ledově namražený Jägermeister. Vstupenky budou k dostání na místě za 200,-  Kč. Prostor má omezenou kapacitu, tak se rozhodně vyplatí dorazit co nejdříve. 
 
Přesná lokace: Ostrov Štvanice 1125, Praha
FB události: https://www.facebook.com/events/1858847851022463/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.