Share |

9. ročník FOTOSOUTĚŽE pro amatérské fotografy je tu

Již podeváté vyhlašuje Dům zahraniční spolupráce (DZS) fotosoutěž pro amatérské fotografy. Letošní téma zní Všechny cesty vedou k lidem. 13 vítězných fotografií se objeví v kalendáři DZS na rok 2018.
 
 
V letošním roce, který je vzhledem k oslavám 30letého výročí fungování programu Erasmus svým způsobem výjimečný, by organizátoři rádi vyzdvihli silné příběhy představené formou fotografie. „Věříme, že téma osloví ty, kteří měli to štěstí a absolvovali studijní, pracovní nebo dobrovolnickou cestu za hranice naší země. Budeme rádi, když formou fotografií bude možné přiblížit všem, jak náročné a přitom zajímavé a přínosné může být získávání zkušeností v zahraničí. Věříme, že právě cesta k člověku, ať již máme na mysli k druhému člověku, nebo sami k sobě,  je klíčovým momentem, díky kterému se nám daří učit se novému.“ říká ředitelka Domu zahraniční spolupráce.
 
Soutěž je vyhrazena pouze pro amatérské fotografy, přičemž každý účastník do ní může přihlásit maximálně tři své práce. Každou fotografii bude doprovázet popisek, což dává autorům možnost své fotografie dále významově rozvinout.
Všechny vítězné snímky budou na přelomu roku vystaveny a při otevření výstavy proběhne vernisáž, na které budou vítězům předány ocenění a věcné odměny.
 
 
Snímky do soutěže je možné vkládat do 10. září 2017 na webové rozhraní: fotosoutez.dzs.cz, kde naleznete i podrobná pravidla fotosoutěže a požadavky na rozměry a kvalitu zasílaných fotografií.
Rádi také odpovědí na případné další dotazy účastníků.
 

 

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.