Share |

5 tipů na nové audioknihy

Objevili jste během prázdnin, jak skvělé je ponořit se do knížek? Máte rádi audioknihy, nebo na ně chcete trošku přejít, protože máte frmol v práci? Přinášíme vám pět tipů na tituly, které by vás mohly zajímat. Na všech odkazech si můýete pustit ukázku.
 
Velmi atraktivní je Sex v pěti dílech světa - audiokniha obsahuje vyprávění českého cestovatele o milostných praktikách na různých světadílech. Autor Miloslav Stingl. Čte Tomáš Jirman. Režie a zvuk Ivo Martiník.

http://audioteka.com/cz/audiobook/sex-v-peti-dilech-sveta

Mistři slova - Dva roky, osm měsíců a jednadvacet nocí - román Salmana Rushdieho. Čte Hana Maciuchová. Režie Tomáš Soldán. Hudba Lukáš Bury. Mistr zvuku Miloš Vrána.

 

http://audioteka.com/cz/audiobook/mistri-slova-dva-roky-osm-mesicu-a-jednadvacet-noci

Honicí psi - severská detektivka, ve které se i hlavní vyšetřovatel vraždy stává podezřelým. Autor Jørn Lier Horst. Čte Zdeněk Kupka. Režie a mistr zvuku Ivo Martiník. Hudba Lukáš Bury.

http://audioteka.com/cz/audiobook/honici-psi

Život za životem - audiokniha obsahuje příběh, ve kterém hlavní hrdinka prožívá alternativní verze událostí svého života v meziválečném Londýně. Autorka Kate Atkinsonová. Čte Tereza Bebarová. Režie a zvuk Miloš Vrána.
http://audioteka.com/cz/audiobook/zivot-za-zivotem

 
Astronautův průvodce životem na Zemi - audiokniha obsahuje vyprávění zkušeného astronauta o krásách, ale i strastech života ve vesmíru. Autorem je slavný Chris Hadfield. Čte Ladislav Frej. Režie a mistr zvuku Miloš Vrána.
http://audioteka.com/cz/audiobook/astronautuv-pruvodce-zivotem-na-zemi

 
 
 
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.