Share |

10. ponton nabídne i koncert Chancers

Headliner 10th Ponton 

Poslední letošní Headliner Ponton skýtá možnost pořádně to společně rozhoupat. Tentokrát  večírek hudebního časopisu nabídne kapely Marimba Live Drums a The Chancers.

Marimba Live Drums
Možná stejně jako někteří z naší redakce během bubenických sól na koncertech raději odcházíte na bar pro pivo. Ale na to během koncertů bratrské formace Marimba Live Drums vážně není čas. Jejich využití melodických bicích nástrojů, jako je marimba, vibrafon, různé zvony a tympány v propojení s elektronickými beaty je totiž naprosto originální a ve spojení s nádherným výhledem z Pontonu je atmosféra zaručena.
https://www.youtube.com/watch?v=UVm0Oeq4ehM
https://www.youtube.com/watch?v=QwJtJuypo2I

The Chancers
Českobritská kapela, ve které působí i šéfredaktor Headlineru Honza Vedral, má za sebou rušný rok plný změn. The Chancers vyměnili dlouholetého zpěváka Simona, objeli prestižní žánrové festivaly v Německu, na nichž si zahráli jako doprovod britské zpěvačky Rhody Dakar i miniturné ve Skotsku. A svým eklektickým zvukem pod heslem „žádný veselý ska“ dokazují, že tohle žánrové označení neskrývá jen hopsání do pomalého nebo rychlého rytmu. 
https://www.youtube.com/watch?v=MFNXHJ_PlLs

HEADLINER 10th PONTON
19. září 2017 od 18:30 do 22:00
Střelecký ostrov pod Mostem Legií, Praha 1
VSTUP ZDARMA 

fb


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.